Hlavní obsah

Váží přes 300 kilo, nemá práci a nevejde se do vany. Ví, že se ují k smrti

Novinky, nčs

Morbidní obezitou trpí čtyřiatřicetiletý Američan Casey King ze státu Georgia. Muž vážící zhruba 320 kilogramů, tráví dny převážně sledováním televize a hraním počítačových her. Ačkoliv by se mohlo zdát, že tlouštík by teď něco chtěl změnit, opak je pravdou. Dle jeho slov bude jíst, dokud neumře, napsal server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Casey se se svým příběhem svěřil v rámci televizní reality show a opravdu se je na co dívat. Muž žije se svým otcem, je nezaměstnaný a denně se přecpává nezdravým jídlem. „Budu jíst, dokud neumřu,“ říká o sobě 320 kilogramů vážící muž.

„Vstávám okolo poledne, najím se a zbytek dne sleduji televizi, válím se a hraju videohry,“ popisuje svůj běžný den Casey. Vzhledem k tomu, že v Georgii často panují vysoké teploty a žádné oblečení není dostatečně velké, bývá při svých aktivitách běžně nahý. „Zavřu si dveře a nikoho to nezajímá,“ vysvětluje.

V hlavní roli ovladač

Muž tráví spoustu času hraním videoher a jak sám říká, únik do virtuální reality je pro něj velmi pohodlný. „Nikdo mě nevidí, můžu tam být ten Casey, kterým chci být, a nikdo mě nesoudí za moji váhu,“ popisuje důvody, proč několik hodin denně drží v ruce herní ovladač.

„Nikdy bych si nepomyslel, že ve 34 letech budu bydlet u táty, nebudu mít peníze ani práci a budu jenom jíst a hrát videohry,“ říká Casey, jenž byl od mládí „větší“ dítě a při ukončení střední školy vážil 135 kilogramů.

Matka slitování neměla

Poté pracoval v několika restauracích, kde se dostal do většího kontaktu s jídlem a postupně nabíral další kilogramy, až ho jeho váha donutila v práci skončit, což se nelíbilo jeho matce.

„Řekla mi, že musím mít práci, abych u ní mohl bydlet,“ popisuje důvody přestěhování k otci. Ten svému synovi dopřává spoustu nezdravého jídla a nijak se tím netají. „Ví, že moje jediná radost je jídlo, a tak si dopřáváme. Pizza, kuřata, hamburgery nebo asijská jídla,“ vyjmenovává hlavní obsah svého jídelníčku.

Koupe se v barelu

Casey přiznal, že několikrát uvízl ve sprše. Jednou v ní zůstal zaseknutý dokonce devět hodin, a proto se už chodí koupat na terasu, kde má speciální železný barel plný vody. Jeho otec mu s hygienou pomáhá.

„Mám na sobě plno záhybů a převisů, takže aby se voda dostala všude, musím se v barelu točit a máchat skoro jako prase,“ naznačuje, jak u Kingů probíhá koupel.

Otec musí synovi pomáhat i s jinými věcmi denní potřeby. „Víte, nedosáhnu si na každé místo svého těla. Zvlášť vzadu, tam mám problém,“ naznačuje Casey, že to s ním má otec pořádně těžké. Ten se však o svého syna stará, a i když podle jeho slov ví, že by se měl Casey více hýbat, protože péče o něj není snadná, je to jeho syn a miluje jej až za hrob.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám