Hlavní obsah

Vašo Patejdl muziku na hřebík nepověsí

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA/BRATISLAVA

I když do historicky největšího koncertu Elánu v sobotu 20. září zbývá už jen pár dnů, zpěvák a klávesák legendy mezi rockovými skupinami Vašo Patejdl prý žádnou nervozitu necítí.

Foto: David Sztyper

Mladí hasiči z Holčovic se pilně připravují na mistrovství.

Článek

"Trému opravdu nemám. Důležité je dobře se vyspat a neřešit přes den nějaké nepříjemné věci, aby byl člověk správně naladěn," prozradil Korzu, jak bude trávit poslední hodiny před megakoncertem na pražské Letné.

Zatímco frontman Elánu Jožo Ráž tvrdí, že po koncertu možná pověsí hraní úplně na hřebík, Vašo Patejdl má zcela opačné plány. "Kromě Elánu mám ještě rozdělaných spoustu dalších projektů, od produkování nových tváří, až po filmovou hudbu. Takže na nedostatek práce si opravdu nemohu stěžovat."

Jeden z nejpopulárnějších slovenských zpěváků teď podle svých slov prožívá spokojené životní období, kdy se mu všechno daří a plní se mu jeho sny. "Mám jediný sen do budoucna. Ať tomu nikdy není jinak," přeje si Vašo Patejdl, pro nějž jsou čtyřmi nejdůležitějšími věcmi na světě zdraví, rodina, přátelé... a samozřejmě hudba.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám