Hlavní obsah

V Nigérii zemřel Satanův král. Měl nejméně 57 manželek

Ve věku 74 let zemřel v Nigérii muž známý pod přezdívkou Satanův král, který měl nejméně 57 manželek a neznal ani přesný počet svých dětí. Podle BBC to potvrdil jeden z jeho synů.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Simon Odo pocházel z jihovýchodu Nigérie, kde působil jako lidový duchovní a domorodý lékař. V rozhovoru s BBC v roce 2020 uvedl, že má 57 manželek a že o počtu svých dětí a vnoučat ztratil přehled. Podle nigerijského informačního serveru Nan News měl manželek 59 a dětí a vnoučat přes 300. Zemřel po krátké nemoci.

Odo dříve vysvětlil, že od rodičů a prarodičů se naučil uctívat satana. Ujišťoval ale, že nikoho nenaváděl, aby ubližoval svým bližním. Uvedl také, že při hledání léku na záhadný dlouhodobý neduh se zdokonalil v bylinkářství.

Dva brazilští politici řešili spor o vodní park v zápase MMA

Koktejl

„Od dnešního rána, kdy otec zemřel, se k nám sjíždějí otřesení a překvapení příbuzní, přátelé a příznivci, aby naší rodině vyjádřili soustrast,“ uvedl v úterý další ze synů. Dodal, že jeho otec byl milující a pozorný.

Nebožtíkova rodina nyní dolaďuje organizaci pohřbu. Před svou smrtí Odo své ratolesti instruoval, že nemají jeho tělo ukládat v márnici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám