Hlavní obsah

V nákupním centru se poprali dědové Mrázové

Novinky, pal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce by měly být svátky pohody, klidu a míru. Ale jsou také velkou podnikatelskou příležitostí. A obchod, to je tuhý boj. Dokázali to dva představitelé dědy Mráze v ruském nákupním středisku, když se mezi sebou poprali před zraky vyděšených dětí.

Foto: Profimedia.cz

Děda Mráz je typickou postavou ruských Vánoc

Článek

Na videu z bezpečnostních kamer nákupního centra v ruském Blahověščensku je zachycen spor dvou představitelů dědy Mráze. Jeden křičí na druhého: „Tohle je moje území!“ Následně se pustí do rvačky.

I ta má poněkud svébytnou podobu, protože oba skončí na zemi a točí se v kruhu dokola. Až se malá holčička, jedna z řady dětí, které rvačku sledují, zeptá své maminky, zda ti pánové náhodou nejsou opilí.

Do rvačky pak zasáhne kolemjdoucí žena, která oba pány umravní a nakáže jim, že nemají narušovat vánoční atmosféru. Podle maminky, která souboj Mrazíků natočila, se pánové začali vymlouvat, že se jednalo jen o žert. „Ale dětem, které to sledovaly, to moc vtipné nepřišlo,“ svěřila se pro Siberian Times.

Řidič mercedesu pálil pneumatiky na jedoucí odtahovce. Až se provaz utrhl

AutoMoto

Děda Mráz je postava, která má původ ve slovanské mytologii, původně to byl krutý a zlý pohanský bůh, Velký stařec severu, vládce ledového chladu a sněhové bouře, která mrazí. Tato bytost později změnila svůj charakter a stal se z ní novoroční děda Mráz, který nosí dárky.

Reklama

Výběr článků

Načítám