Hlavní obsah

V Londýně můžete zmáčknout voskový zadek Brada Pitta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Světoznámé muzeum voskových figurín Madame Tussaud v Londýně vystavilo novou sochu populárního hollywoodského herce Brada Pitta. Jako první socha v historii muzea má pozadí uděláno tak, že je možné jej zmáčknout, píše zpravodajský server Ananova.

Foto: archiv BA

Pracovníci agentury konrolují také okolí základní školy.

Článek

Z hercovy starší figuríny musejí zaměstnanci pravidelně smývat stopy od rtěnky a vyndávat mu z kapes spodní kalhotky. "Brad Pitt je jedním z našich nejvíc sexy exponátů, a tak se přímo nabízelo, aby byl první sochou, jejíž zadek lze zmáčknout," informovala mluvčí muzea.

Autentický odlitek

"Je teď velkým hitem. Slaví u žen úspěch. Poté, co bylo věnováno tolik pozornosti zadku zpěvačky Kylie Minogue, jsme si řekli, že bychom si s Bradovým pozadím mohli užít trochu legrace," dodala.

Brad prý s radostí poskytl sochařům otisk svého zadku. Ten byl potom zalit směsí pěny a silikonu, aby ho bylo možné jednoduše zmáčknout. "Myslím si, že ho ten nápad docela pobavil. Zatím jsme ale hovořili jenom s jeho agentem. Brad sám s vyjádřením čeká, až uvidí, kolikrát denně byl jeho zadek zmáčknut," uvedla mluvčí muzea.

Pittova vosková socha je jednou z inovací u Madame Tussaud. Jednou z takových novinek je například i figurína fotbalisty Davida Beckhama, které tluče srdce.

Brad s Jennifer poprvé párem i na plátně

O Bradovi Pittovi sní stovky žen po celém světě. On je však už třetí rok šťastně ženatý. Spolu s manželkou Jennifer Anistonovou, herečkou známou hlavně z kultovního seriálu Přátelé, jsou jedním z nejoblíbenějších hollywoodských párů. V nejbližší době dokonce natočí svůj první společný film, píše na svých internetových stránkách časopis Hello. 

Budou symbolicky hrát manželský pár. Jennifer v něm bude představovat političku, jež je najednou konfrontována se svou minulostí v podobě syna, kterého kdysi dala k adopci, a jenž ji teď vyhledal. Černá komedie, jejíž název zatím není znám, má satirickým způsobem ukázat na poměry v americké politice.

Vlastní potomek až po skončení Přátel

Ve skutečném životě zatím pár potomka nemá a v nejbližší době ho ani mít nebude. Jennifer nedávno prohlásila, že s Bradem počkají, až skončí Přátelé. Seriál by měl skončit desátou sérií. Ta by měla být dokončena v příštím roce. Anistonová podepsala smlouvu, že do ukončení seriálu neotěhotní. V osmé řadě seriálu se jí totiž narodilo dítě.

Kvůli tomuto rozhodnutí kolují v médiích spekulace o krizi vztahu. Tvrdí, že populární herec velmi touží po rodině a s manželčiným rozhodnutím nesouhlasí. Pár tyto domněnky ale nepřetržitě vyvrací. Brad i Jennifer se pomluvám smějí a ujišťují, že jsou šťastní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám