Hlavní obsah

V Brně se ztratil tříletý chlapec, našli ho ve volební místnosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Brně-Žabovřeskách se v sobotu cestou na hřiště ztratil tříletý chlapec, strážníci ho našli ve volební místnosti tamní školy. Je v pořádku. V tiskové zprávě o tom informoval mluvčí strážníků Jakub Ghanem. V pátek a dnes se koná volba prezidenta.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Na hlídku městské policie se v brněnských Žabovřeskách obrátila hodinu před polednem žena, které její tříletý syn ujel na dětském kole. Původně spolu byli domluveni, že půjdou na nedaleké dětské hřiště. „Chlapec ale náhle zrychlil a své třiatřicetileté matce se ztratil z dohledu. Strážníci si hned vzali popis dítěte a začali po něm pátrat,“ popsal Ghanem.

Uvedl, že prohledali okolní ulice, blízká hřiště a do hledání se brzy zapojil i chlapcův otec. „Krátce po čtvrt na dvanáct se na místní služebně rozezněl telefon a na druhém konci se ozval člen volební komise ze zdejší základní školy. Vylíčil, že do volební místnosti přišel osamocený malý chlapec,“ uvedl mluvčí.

Sdělil, že strážníci proto spěchali na místo a po dalších pěti minutách už si dítě vyzvedl tatínek. „Klučina svůj výlet hlídce nijak neobjasnil. Možná i proto, že po celou dobu spokojeně pojídal tatranku,“ doplnil mluvčí.

FOTO: Češi si volí prezidenta

Prezidentské volby

Reklama

Výběr článků

Načítám