Hlavní obsah

V bahně ztracený prstýnek hledali potápěči

– NEBRASKA

Nastávající nevěsta z Nebrasky ztratila v zabláceném rybníce svůj zásnubní prstýnek. K jeho výlovu byli přivoláni potápěči.

Článek

Jeff Sohl a Rebecca Fringerová, kterým zbývalo jen pár týdnů do svatby, si chtěli trochu odpočinout od příprav a shonu a vyrazili k rybníku na lov ryb. Příjemné lovecké odpoledne ale narušila nešťastná událost.

Šperk na dně rybníka

Jeffově snoubence totiž sklouzl zásnubní prstýnek z prstu a spadl rovnou do rybníka. Místo lovu ryb byl pár nucen hledat ve vodě zlatý šperk. Mladí snoubenci měli navíc ztíženou situaci tím, že rybník byl velmi znečištěn a místy dokonce zablácen, což amatérské hledání prstýnku takřka znemožnilo.

Potápěči přispěchali na pomoc

Na pomoc si tedy museli povolat potápěčskou firmu se specialisty, kteří se zabývají výlovem předmětů především z mořských hlubin. Potápěč později uvedl, že s vytahováním objemných věcí má již četné zkušenosti, něco tak malého však ještě nehledal.

Do rybníka se ponořil s detektorem kovu a po třiceti sedmi minutách hrabání v bahně se skutečně ozval krátký zvukový signál, který oznámil, že se hledaný prstýnek konečně našel.

Ztráta prstýnku pravděpodobně natolik vyvedla snoubence z míry, že se rozhodli odložit svatbu na duben příštího roku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám