Hlavní obsah

V Anglii bojují proti výtržníkům prasečím hnojem

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Middlesborough

Proti asociálnímu chování mladistvých se dá bojovat různým způsobem. Městská rada z anglického Middlesborough zvolila opravdu originální zbraň - prasečí hnůj. A zdá se, že to funguje.

Foto: Profimedia.cz

V Middlesborough bojují proti mladým výtržníkům hnojem.

Článek

Obyvatelé města a jeho přilehlých částí protestovali proti mladým lidem, kteří se neukázněně chovali v lesích. Nové řešení uvítali s nadšením a dokonce jim ani nevadí lehký závan hnoje, který je nyní v okolí cítit. Podle nich je smrad mnohem lepší než lehké drogy.

„Když jsme prošetřili stížnosti, zjistili jsme, že se v oblasti skutečně popíjel alkohol a užívaly drogy. Našli jsme tam totiž mimo jiné i bongy, tedy speciální dýmky určené ke kouření marihuany,“ řekl mluvčí městské rady.

Hnojem proti nepořádku

Na časté stížnosti postarších lidí městská rada nejprve zareagovala tak, že prořezala zalesněnou oblast mezi vlakovými zastávkami Willowbank a Stainton Way, aby bylo do oněch míst lépe vidět. Teprve poté přišla na řadu prasečí mrva.

Silná vrstva hnoje rozprostřená po lese nakonec splnila svůj účel. Může to znít jako ironie, ale výtržníci podle deníku The Daily Telegraph z dané oblasti opravdu zmizeli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám