Hlavní obsah

Už žádné erotické hračky, prosím. Obchod provozující charitu pro děti má problém

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Charitativní obchod ve velšském městě Swansea začal od dárců dostávat ne úplně obvyklé předměty. Na sociálních sítích proto vyzval všechny dobrodince, aby již žádné erotické pomůcky nenosili.

Foto: Profimedia.cz

Charitativní obchod Barnando's (ilustrační foto)

Článek

Obchody z řetězce Barnando’s fungují tak, že do nich dárci nosí použité či nepotřebné zboží a výtěžek z jeho prodeje pak jde na charitativní projekty, zaměřené především na děti a sociálně slabé rodiny s dětmi. Na to ostatně odkazuje i motto „Věříme v děti“, které bývá uvedeno i na vývěsních štítech prodejen.

„Proto vás žádáme, abyste nám již žádné ‚manželské pomůcky‘ nenosili,“ napsala firma v žádosti směrem k dárcům. A zároveň připomněla, že v prodejně jsou nainstalovány bezpečnostní kamery, takže každý takový nevhodný dar se tím pádem dá spojit s konkrétní osobou, která jej do obchodu přinesla.

„Nesmírně si vážíme podpory od dárcovské komunity, ale je třeba říci, že takové předměty nejsou zrovna tím typem hraček, které hledáme,“ stálo také v prohlášení firmy Barnando’s.

Ovšem erotické pomůcky nejsou jediným artiklem, jenž je pro Barnando’s nevhodný. Server Sky News uvedl, že obchody tohoto řetězce nepřijímají například ani dětské autosedačky, matrace, elektricky vyhřívané přikrývky nebo bílou spotřební elektroniku, jako jsou ledničky a pračky.

Senior daroval gauč i se schovanými penězi, zjistil to příliš pozdě

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám