Hlavní obsah

Už nikdy s oblekem do čistírny!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TOKIO

S návrhem velmi příjemného předsevzetí do Nového roku přišla jedna japonská firma Konaka. Každému, kdo zapomíná odnést oblek do čistírny, nabízí jinou alternativu: Vysprchujte si ho! Pak už jen stačí nechat okapat a nemusíte nic žehlit.

Článek

Společnost Konaka chce sérii obleků Shower Clean uvést na trh v únoru. Na svých webových stránkách však již nyní demonstruje, jak se mají muži o takový oblek správně starat. K vyprání stačí obrátit sako i kalhoty naruby, pověsit na ramínko a několik minut sprchovat. Pak zopakovat totéž na opačné straně a nechat odkapat a uschnout.

Konaka se zaměřuje na čerstvé absolventy univerzit, kteří shánějí práci, a na obchodníky, kteří žijí sami. Mluvčí společnosti Šigejuki Tsuchia, zatím nemyslí, že by o novinku projevily zájem i ženy.

"Je to převratná novinka především pro lidi, kteří často nemají čas dát oblek do čistírny a s žehlením vlněných obleků si neporadí. Náš oblek se po osprchování vrátí do původního tvaru sám od sebe," řekl Tsuchia.

Obleky budou stát v přepočtu mezi pěti až devíti tisíci korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám