Hlavní obsah

Už nemusí řešit každý nákup. Stírací los vynesl Britce přes osm milionů korun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britka Karen Parkinsonová dle svých slov příliš štěstí zatím neměla. V říjnu se na ni ovšem štěstěna konečně usmála, když se jí díky stíracímu losu podařilo vyhrát 300 tisíc liber, což je přes osm milionů korun. K pravidelnému kupování losů ji přitom inspirovala jiná žena, které se tímto způsobem podařilo získat 50 tisíc liber (1,38 milionu korun).

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Obří sumu vyhrála Britka 18. října, kdy vyrazila na nákup potravin, a stejně jako při každé takové příležitosti si vzala i dva stírací losy. Tentokrát však byl jeden z nich výherní. „Seškrábala jsem ten první a zjistila jsem, že jsem vyhrála, a jen jsem seděla. Ani si nepamatuji, zda jsem setřela i ten druhý, mám to trochu v mlze,“ cituje server Metro Parkinsonovou.

Žena, která se v minulosti živila jako kurýrka, byla v takovém šoku, že musela napsat svému známému Tonymu, aby jí potvrdil, že skutečně vyhrála. „Zabalila jsem los do nějaké utěrky a schovala ho do šuplíku. Můžu vám říct, že jsem tu noc nezamhouřila oka,“ směje se žena. „Pořád tomu nemohu uvěřit, normálně mívám smůlu. Výhra mi hodně pomůže,“ doplnila žena.

Britka míní, že už teď nebude muset své finance tolik řešit a přemýšlet nad úsporami a investicemi. „Pořád jsem přemítala nad tím, že musím za něco platit,“ uvedla žena. „Nemohla jsem si dovolit koupit novou hadici za 50 liber nebo jsem pořád řešila, zda natankuju plnou nádrž nebo radši jenom za dvacet liber. Teď bude můj život méně stresující,“ vysvětlila.

Parkinsonová je za miliony šťastná i z důvodu, že už delší dobu není schopná kvůli zdravotním komplikacím s páteří pracovat. Nyní se žena nemůže dočkat, až vyrazí na cesty a vezme svoji matku na výlet do Káhiry a možná i na Maledivy. Ve hře je také nový dům, píše server Metro.

Seniorka si jela pro obří výhru ze stíracího losu, cestou zpátky vyhrála další miliony

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám