Hlavní obsah

Seniorka si jela pro obří výhru ze stíracího losu, cestou zpátky vyhrála další miliony

Ne jednou, ale rovnou dvakrát měla obrovské štěstí sedmdesátiletá žena ze Spojených států. Ta během krátké chvíle dvakrát vyhrála milionové částky na stíracím losu. Nejprve se radovala z výhry 100 tisíc dolarů (2,5 milionu korun), následně na losu objevila částku 300 tisíc dolarů (7,5 milionu korun).

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Nejmenovaná žena ze státu Delaware si stírací los koupila jako už mnohokrát na čerpací stanici. Tentokrát však objevila výhru, ze které se jí pořádně zamotala hlava. Možná i proto čekala celý týden, než se vydala do sídla loterijní společnosti, aby se o ni přihlásila.

Jakmile jí byly peníze vyplaceny, zkusila seniorka štěstí ještě jednou a koupila si další tři losy. Ačkoliv se to zdá neuvěřitelné, na jednom z nich objevila částku 300 tisíc dolarů, v přepočtu tedy dalších asi 7,5 milionu korun.

„Pro první výhru se mnou jela kamarádka. Když jsme pak viděly, že jsem vyhrála znovu, tak jsme jenom seděly v autě a koukaly na sebe. Nemohly jsme tomu uvěřit,“ řekla výherkyně.

„Gratulujeme této hráčce k málo vídané dvojité výhře. Máme radost, když vidíme, jak si hráči odnáší domů vysoké výhry,“ pogratulovala výherkyni i ředitelka loterijní společnosti Helene Keeleyová.

Ačkoliv si žena přála zůstat v anonymitě, prozradila své nejbližší plány. Podle vlastních slov peníze uloží do svého penzijního fondu, což možná zklamalo všechny milovníky divokých příběhů o výhrách v loterii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám