Hlavní obsah

Útulek hledá nové majitele zvířat přes seznamovací aplikaci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Útulek v Mnichově zvolil netradiční metodu, jak najít svým psům či kočkám nového majitele. Zvířatům založil profil na seznamovací aplikaci Tinder, uvedla agentura DPA.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Pro začátek dostalo profil s fotografií a popisem 15 zvířat, zejména těch, která jsou v útulku již delší dobu. Pokud nastane takzvaný match, tedy propojení profilu zvířete s potenciálním zájemcem, přijde na řadu automatická chatovací aplikace.

„V chatu se vyjasní první otázky, třeba zda osoba vlastní zahradu,” řekla mluvčí mnichovského spolku na ochranu zvířat, který útulek provozuje.

Na mercedes ti kašlu, očkování máš? Seznamování zažije revoluci

Koktejl

První „rande” se odehraje pod dohledem pracovníků útulku. Ti pak po „intenzivní seznamovací fázi” rozhodnou, zda se k sobě zvíře s budoucím majitelem skutečně hodí.

Pokud vás zajímá téma seznamování, pak si poslechněte v přehrávači díl podcastu Guláš, který se právě seznamování v rámci takzvaného speed datingu věnoval.

Podcast Guláš

Pravidelný přísun rozhovorů, které nemají žádnou škatulku. Před kamerou se s moderátorem Kubou Štěpánkem objevují hosté ze širokého společenského spektra. Naladíte každý druhý čtvrtek na Podcasty.cz, Spotify nebo Apple Podcasts.

Reklama

Výběr článků

Načítám