Hlavní obsah

Uškrtil přítelkyni a chtěl se zbavit těla. Při kopání jámy dostal infarkt a zemřel

Zvláštní případ a smrt dvou lidí vyšetřují kriminalisté v americké Jižní Karolíně. O život tam přišla pětašedesátiletá Patricia Ruth Dentová a její o pět let mladší přítel Joseph McKinnon. Podle policie vše nasvědčuje tomu, že McKinnon přítelkyni v domě uškrtil a chtěl tělo zakopat na zahradě, během kopání jámy však dostal infarkt a zemřel.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Bezvládné tělo šedesátiletého McKinnona objevili na zahradě sousedé, kteří poskytli muži první pomoc a přivolali záchranáře. Ti už na místě konstatovali pouze smrt.

V nedaleké jámě navíc byly objeveny z poloviny zasypané černé pytle, v nichž byla zabalena McKinnonova přítelkyně.

Jak vyplývá z výsledků pitvy, žena přišla o život kvůli cizímu zavinění, když byla podle všeho uškrcena. U McKinnona bylo cizí zavinění vyloučeno, muž zemřel v důsledku zástavy srdce.

„Po nálezu mužského těla jsme pokračovali ve vyšetřování v rámci dvora a obrovské zahrady,“ uvedla Jody Rowlandová, šerifka okresu Edgefield, kde k neštěstí došlo.

„V domě, který byl čerstvě uklizený, jsme našli stopy krve patřící v té době pohřešované přítelkyni mrtvého muže. To nás zavedlo zpět k vykopané jámě, kde jsme objevili částečně zasypané černé pytle, do nichž bylo zabaleno ženské tělo,“ dodala.

Americká přehrada vysychá, objevil se barel s obětí desítky let staré vraždy

Koktejl

Policie se nyní domnívá, že vrahem Dentové byl právě její přítel, který však během kopání jámy dostal infarkt. I když stihl ještě z místa odejít, o několik metrů dál se zhroutil a zemřel.

Na policii vypovídala také sestra zavražděné ženy, která uvedla, že její sestru o několik dní předtím postrádali v práci, kam stále chodila.

„Byla plná energie, je to pro mě jako noční můra, se kterou teď budu muset žít,“ řekla sestra novinářům ze stanice WRDQ.

Reklama

Výběr článků

Načítám