Hlavní obsah

Ukradl koně, schoval se s ním v ložnici

Netradiční úkryt pro ukradeného koně vymyslel jednatřicetiletý Američan Gary Chase Coble ze Severní Karolíny. Se zvířetem se ukryl v ložnici, kde jej také objevila policie. Ta následně výtečníka zadržela.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Coble byl minulý týden spatřen, jak jede po ulici na koni, jehož hodnota se pohybuje okolo 6500 dolarů (140 tisíc korun). Pozorná svědkyně však poté, co Coble vešel s koněm do domu svého otce, zalarmovala policii.

Ta následně kontaktovala právě Cobleova otce, který strážníkům přiznal, že neví o tom, že by se tou dobou jeho syn měl pohybovat v okolí domu, a umožnil policii, aby se do domu šla podívat hlídka, informoval server NBC.

Že je v domě kůň, napovídaly policistům i zvířecí výkaly u vchodu. Po krátkém pátrání pak objevili zloděje i s koněm v jedné z ložnic. „Kůň vypadal klidný, policie následně podezřelého muže zadržela,“ píše se v policejní zprávě.

Ukradený kůň se následně vrátil ke svému majiteli. Coble teď čelí obvinění z krádeže hospodářského zvířete, policie mu navíc připočítala i předchozí krádeže a vloupání, kterých se měl v minulosti dopustit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám