Hlavní obsah

U pumpy v Itálii nechal ženu, zjistil v Německu

ŘÍM/BERLÍN

Teprve po šesti hodinách jízdy si obyvatel Makedonie uvědomil, že u čerpací stanice v Itálii zapomněl svou manželku. V tu dobu však již překročil hranice a nacházel se v Německu. Na vině byla zřejmě jeho velká únava.

Článek

Pětatřicetiletý Ljubomir Ivanov svou o dva roky starší manželku Iskru vůbec nepostrádal. Na to, že ve voze nesedí, přišel až poté, co mu telefonicky policie oznámila, že na něj žena čeká u pumpy v italském Pesaro ve středu země.

"Natankoval jsem, zaplatil a pak odjel," popsal Ivanov, co se stalo u čerpací stanice. "Byl jsem strašně unavený a nad ničím jsem nepřemýšlel," doplnil.

"Manželka si většinou sedává na zadní sedadlo, takže jsem vlastně ani neviděl, že tam nebyla. Až do té doby, než mi zavolali, to jsem už byl v Německu."

Ivanov neváhal a hned se vydal zpět do Itálie k místu, kde svou ženu opustil. Pak manželé společně pokračovali ve svém prázdninovém plánu. "Musel jsem se omluvit," uzavřel zapomnětlivý muž.

Reklama

Související články

Při cestě do herny zapomněla v taxíku dítě

Nejmenovaná obyvatelka Rumunska zřejmě při vidině velké výhry zapomněla cestou do herny své dítko na zadní sedačce taxíku. Na dítě ji upozornili až po několika...

Výběr článků

Načítám