Hlavní obsah

Turkyně zamkla manžela na tři roky do koupelny

Novinky, nek, Právo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ISTANBUL

Plné tři roky strávil nedobrovolně v koupelně turecký podnikatel Orhan Babutcu. Zavřela jej tam manželka, která na veřejnosti tvrdila, že její muž je duševně nemocen, protože se prý denně sprchoval až třikrát, napsal ve středu turecký deník Hürriyet.

Foto: Stanislava Dvořáková

Instruktorka Nikola Krahulcová po rytmické rozcvičce naučila mládež jeden ze základních kroků street dance.

Článek

"Chtěla mne dohnat k smrti, aby zdědila mé bohatství," prohlásil po svém osvobození Babutcu a dodal, že jeho manželka vedla život na vysoké noze. Během posledních tří let si údajně užívala s mnoha  muži, kteří se jí náhodně připletli do  cesty.

Nahatý a psychicky zničený manžel

Ze zajetí dostala Turka až policie, kterou zalarmovali sousedé a matka podnikatele. Po otevření koupelny se jim naskytl děsivý výjev. Muž seděl zcela nahý a psychicky zdecimovaný na dlažbě ve sprchovém koutu hned vedle záchodu. Před Orhanem ležela jen miska, do níž mu žena nosila jídlo.

Následuje rozvod

Pětatřicetiletá Turkyně, matka dvou dětí, policii uvedla, že neměla jinou možnost. Manželovo chování jí vadilo natolik, že se s ním hodlá v nejbližší době po patnácti letech soužití rozvést.

Babutcu skončil na psychiatrii, kde se podrobí veškerým vyšetřením, zatímco jeho manželka si počká na soud.

Související témata:

Výběr článků

Načítám