Hlavní obsah

Turkyně nezabrzdila kočárek. Dítě se po dlouhé jízdě z kopce zřítilo z třímetrového srázu

Nervy drásající chvíle zažila matka dvou dětí, která vyrazila v tureckém Sinopu nakupovat. Kočárek, ve kterém bylo desetiměsíční dítě, zapomněla zabrzdit a ten se po chvíli rozjel z kopce a následně se zřítil ze srázu. Dramatické okamžiky skončily šťastně, dítě vyvázlo bez sebemenších zranění.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Turkyni ujel z kopce po silnici kočárek i s dítětemVideo: Karagoz Teknoloji, Reuters

 
Článek

Incident se odehrál v úterý a zachytila ho jedna z bezpečnostních kamer. Žena přišla k obchodu se dvěma dětmi, to desetiměsíční bylo v kočárku. Matka se jen na chvíli otočila a kočárek se stočil a začal nabírat rychlost.

Matka se v panice za svým dítětem rozeběhla, ale ze svahu neměla šanci kočárek dohonit. Silnice se stáčela a v zatáčce se zhruba tři metry pod ní nacházela zahrada jednoho z domů. Tam kočárek dopadl.

Dítě na odrážedle sjelo do Labe. Když ho matka zachraňovala, spadl jí tam kočárek s dalším potomkem

Krimi

Naštěstí bylo dítě připoutáno, a když kočárek dopadl na zem, neutrpělo žádné zranění. To potvrdilo i vyšetření v nemocnici.

Zpravodajský server Sözcü uvedl, že místní si dlouhodobě stěžovali, že v místě, kde kočárek spadl, má být plot, který však byl už před lety poničen. Nyní doufají, že dojde k nápravě, než se odehraje další nehoda.

Foto: Reuters

Turkyni ujel z kopce po silnici kočárek i s dítětem.

Reklama

Výběr článků

Načítám