Hlavní obsah

Trik s divákem z publika se katastrofálně nepovedl

Novinky, vps

Cirkusové představení má být pro diváka plné zábavy a veselí, jeden návštěvník cirkusu v Anglii si ale prožil spíš horor, když si ho klaun vybral z publika pro předvádění triků. Po jednom z nich totiž skončil v bezvědomí.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Trik s divákem vybraným z publika se v cirkuse katastrofálně nepovedl Video: Caters News, AP

 
Článek

Bena Garnhama, který navštívil cirkus v Blackwoodu se svými dcerami, si vytáhl do manéže klaun v rámci svého vystoupení. Při jednom z triků mu řekl, ať ho pevně chytí za nohy. Poté se chtěl o Garnhama přetočit ve vzduchu, ale místo toho ho knokautoval.

„Pamatuju si jen, jak jsem se ohnul, on mi řekl, ať zatlačím na jeho nohy, a to je všechno – pak nastala tma. Byl jsem mimo. Když jsem se později díval na video, které natočila moje dcera, vypadalo to jako zápasnický chvat,“ popsal Garnham situaci pro Caters News.

Jakmile si klaun uvědomil, co se stalo, zavolal své kolegy, kteří zraněného odnesli. Ten byl poté převezen do nemocnice, kde zjistili, že kromě pořádné boule na hlavě má celou řadu pohmožděnin a naražené žebro.

Právě hrubé zacházení po pádu na celé situaci Garnhamovi opravdu hodně vadí. Personál cirkusu totiž nemohl vědět, jestli se mu nestalo něco vážného.

„Věděli, že po tom dopadu mám zranění hlavy, mohl jsem kvůli nim ochrnout. Měl tam být někdo se zdravotnickým výcvikem,“ dodal. 

Reklama

Výběr článků

Načítám