Hlavní obsah

Toulavá kočka narušila svatbu hlasitým mňoukáním, novomanželé ji adoptovali

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svatba amerického páru Matta a Cary sice nešla úplně přesně podle plánu, ale konec měla více než dobrý. Při čtení manželských slibů totiž začala z blízkého lesíka hlasitě mňoukat toulavá kočka, která u čerstvých novomanželů nakonec našla nový domov.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Svatba Matta a Cary probíhala v typických kulisách a podle standardního scénáře. Ale v okamžiku, kdy Matt přednášel svůj svatební slib, začaly se z blízkého lesíka ozývat nestandardní zvuky. Po chvíli hledání se ukázalo, že tam na pařezu seděla toulavá kočka, která cítila povinnost se ke svatbě také vyjádřit.

Matt zpočátku nic neslyšel, protože mňoukání přehlušil jeho vlastní hlas v reproduktoru, ale všiml si, že se svatební hosté poněkud nepatřičně usmívají. „A tak trošku mě to i štvalo,“ řekl později.

Jakmile se však ukázalo, že jde o kočku, zlepšila se mu nálada a všichni se začali smát již nahlas. Oba novomanželé jsou totiž velkými milovníky koček, a dokonce i figurky ženicha a nevěsty na svatebním dortu měli ztvárněné jako kocoura a kočku, uvedl server People.

Podle Matta šlo o další znamení, že k sobě s Cary patří. Dalším takovým pak je skutečnost, že kombinace jejich jmen dá Catt, což s odhlédnutím od přebývajícího posledního písmenka v angličtině znamená kočka. Během chvíle pak oba věděli, že si tuto upovídanou kočku musejí odvézt domů.

Ta však mezitím utekla a trvalo několik týdnů, než se ji zaměstnancům objektu, kde se svatba konala, podařilo chytit. Její důvěru postupně získávali tím, že ji lákali na krevety. Pak ji odvezli do útulku na prohlídku a zanedlouho si ji už vyzvedli Matt a Cary. „Křiklouni dostanou jídlo. A křiklouni, kteří ruší na svatbách, dostanou nový domov,“ napsali k videu natočeném poté, co si nového člena rodiny dovezli domů.

Kočička dostala jméno Daisy a v nové domácnosti ji po počáteční nedůvěře nakonec přátelsky přijal i dosavadní kočičí pán domu Gatsby.

Atletka si běžela pro životní výkon, místo toho zachránila kotě

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám