Hlavní obsah

Toma Cruise zlili při interview vodou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Dvaačtyřicetiletý americký herec Tom Cruise zažil perné chvilky při propagační akci svého nového snímku Válka světů. V Londýně ho polil vodou novinář, s nímž dělal rozhovor. Mělo jít o vtípek pro tamní televizi.

Článek

Cruisovy šaty prý byly celé promočeny a herec rozčílený. Dokola se ptal, proč to dotyčný udělal, a prý dokonce přidal i pár nelichotivých nadávek.

"Jste neuvěřitelně drzý. Já vám zde poskytuji rozhovor a vy uděláte tohle," vykřikoval naštvaný Tom, který novináře pozdržel, dokud nezasáhla ochranka. Ta muže odtáhla. Na místě zadržela policie čtyři další muže, kteří se na polévání vodou prý podíleli a kteří byli podezřelí z napadení. 

Později se ukázalo, že šlo o vtípek, který připravila televizní stanice Channel 4 pro svůj zábavný pořad. Jeho cílem je dostat celebrity do úzkých. Muži byli později propuštěni.

"Trysk vody nebyl míněn jako urážka," ujistil mluvčí televize. "Doufáme, že Tom Cruise bude schopen celou záležitost chápat v humorném stylu, v jakém byla vykonána," doplnil. I po malé nehodě herec pokračoval ve zdravení fanoušků a rozdávání autogramů.

Premiéra snímku se v Londýně hrála v neděli. Cruise uplynulý týden požádal svou přítelkyni Katie Holmesovou (26) o ruku. [celá zpráva]

Související témata:

Související články

Milenka Cruise se také zajímá o scientologii

Mladá herečka Katie Holmesová (26), čerstvá přítelkyně herce Toma Cruise (42), je prý vážnou adeptkou na vstup do církve scientologů, kam herec již několik...

Tom Cruise popřel falešný poměr

Hollywoodský herec Tom Cruise vyvrátil, že by jeho vztah s mladičkou kolegyní Katie Holmesovou byl jen reklamní trik, který má na oba upoutat zvýšenou...

Tom Cruise požádal v Paříži Katie o ruku

Americký filmový herec Tom Cruise v pátek v Paříži prozradil, že požádal svou přítelkyni Katie Holmesovou, aby si jej vzala za muže. Dvaačtyřicetiletý herec...

Výběr článků

Načítám