Hlavní obsah

Tom Jones tvrdí, že ho ženy milují kvůli potu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britský zpěvák Tom Jones na to konečně přišel: už ví, proč po něm ženy tak jedou. Není to ani zamilovanými písničkami, ani svůdnýma očima - dámy prý prostě milují jeho pot. „Když stojím na jevišti, potím se. A ženy pot zbožňují,“ tvrdí stárnoucí sexuální symbol.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Tom Jones

Článek

„Kromě toho se zdá, jako bych měl testosteron v hlase nebo co,“ dodává podle německého listu Lübecker Nachrichten 62letý „Tygr z Walesu“, jemuž fanynky dodnes házejí na jeviště kalhotky.

„Nejraději jsem, když to jsou tanga,“ říká zpěvák, který oslaví v sobotu 63. narozeniny. Rituál házení dámského prádla na jeviště mu však už prý jde s postupem času na nervy - zvláště když zpívá balady. „Pokouším se navodit tu správnou atmosféru - a v tom mi na hlavu přiletí spoďáry a všichni se začnou smát.“ To je prý totéž, jako kdyby sebou na pódiu švihnul.

Před časem si Tom dokonce postěžoval, že si fanynky nosí na jeho koncerty igelitky se spodním prádlem, které mu pak házejí na jeviště. To už prý dávno není jako v šedesátých letech, kdy si ještě v extázi strhávaly prádélko přímo z těla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám