Hlavní obsah

Tom Cruise vychvaluje svou přítelkyni Katie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americkému herci Tomu Cruisovi (42) nezáleží na tom, jestli fanoušci pochybují o jeho nové romanci s herečkou Katie Holmesovou (26). Je to totiž naprosto výjimečná žena, vyznal se zamilovaný Cruise.

Článek

Cruise s Holmesovou letos v dubnu potvrdili, že se scházejí. [celá zpráva] Avšak skeptici začali jejich vztah zpochybňovat a říkat, že to je jen reklamní tah na podporu jejich letních premiér - Válka světů, kde hraje Cruise, a Batman, kde účinkuje Holmesová.

Cruise však pochybovače nebere na vědomí. "Když něco takového oznámím, tak říkám - toto je žena pro mě. Lidé se k tomu postaví podle svého. Ale nemůžete se rozhodovat podle toho, co lidé řeknou nebo neřeknou. Chci s touto ženou sdílet život. Je to výjimečná žena, je mimořádná a ohromně ji respektuji."

"Nemám co skrývat, jsem šťastný. Ona je jiná," řekl Cruise a popřel, že by Katie Holmesová byla pro něj moc mladá. "Mě zajímá, jestli se mnou někdo může udržet tempo. Mám rychlý život, hodně se toho kolem mě děje," uzavřel herec. 

Reklama

Související témata:

Související články

Tom Cruise získal srdce další herečky

Šarmu herce Toma Cruise (42) podlehla další hollywoodská herečka. Tentokrát pohlednému muži neodolala šestadvacetiletá Katie Holmesová. Poměr spolu udržují...

Tom Cruise se chce potřetí oženit

Tom Cruise uvažuje o tom, že by se již potřetí ve svém životě oženil. Pokud americký herec dodrží své slovo, jeho manželkou by se mohla stát Katie Holmesová,...

Výběr článků

Načítám