Hlavní obsah

To bylo o centimetry. Muž chytil chlapce, který spadl ze třetího patra

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dramatické záběry přišly z východočínského města Chuaj-an. V jednom z tamních bytů se dvouletý chlapec zamkl a následně vylezl z okna. Naštěstí si ho všimli sousedé, kteří hned přispěchali na pomoc. Když se stalo nevyhnutelné a chlapec spadl, jeden z nich ho pohotově chytil.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Muž zachránil padající dítěVideo: AP

 
Článek

Případ se odehrál 9. července. Malého chlapce měla hlídat babička, když si však odskočila z bytu ve čtvrtém patře, chlapec se zamkl.

Následně se vydal k otevřenému oknu, ze kterého vylezl, a dostal se až na klimatizaci bytu v patře pod ním. To už si ho ale stačili všimnout sousedé. Jeden z nich zavolal tísňovou linku, zatímco ostatní přinesli pokrývky, které položili na tvrdou střechu, aby změkčili případný pád.

Cítil se při tom jako na obláčku. Před 60 lety přežil chlapec pád do Niagarských vodopádů

Koktejl

Soused Li Te-chaj si ještě pro jistotu stoupl na stoličku a napřáhl ruce směrem k chlapci. Jen o pár okamžiků později se dítě zřítilo. Chlapec se ve vzduchu roztočil a mířil přesně na hranu stříšky, kde nebyly podušky.

Naštěstí ho Li dokázal zachytit. Dítě bylo převezeno do nemocnice na pozorování, ovšem vyšetření ukázalo, že neutrpělo žádná zranění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám