Hlavní obsah

Titul Kadeřník roku 2009 znovu putuje do Teplic

Právo, Jana Rovenská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kongresový sál hotelu Hilton Prague se stal v sobotu tradičním dějištěm předávání cen naší největší kadeřnické soutěže Czech and Slovak Hairdressing Awards. Vítězkou jubilejního 10. ročníku soutěže a nositelkou Kadeřníka roku 2009 se stala už podruhé Jana Burdová z Teplic.

Článek

Sympatická, šikovná a pracovitá kadeřnice, která sbírala ceny už v roce 2007 jako nováček soutěže, tak potvrdila, že její loňské vítězství nebylo zdaleka ojedinělou záležitostí. Kromě nejcennějšího titulu získala Jana i další trofeje.

Stala se zároveň vítězkou kategorie Dámský komerční účes Čechy a společně s kolegy ze svého salonu Egoo obhájila prvenství i v kategorii Team Award. Navíc získala cennou Consumer Award, kterou určuje hlasující veřejnost, a okouzlila i novinářskou porotu tak, že ji udělila cenu tisku Press Award.

Další ceny si rozdělili ze soutěže už známí kadeřníci jako Robert Starý z Prahy, který obhájil své loňské vítězství v kategorii Avantgardní účes, Lenka Vašků ze Salonu Šuta zvítězila v kategorii Dámský komerční účes Morava, Zoltán Takacs z bratislavského salonu Rococo opět vyhrál kategorii Dámský komerční účes Slovensko.

Nina Lískovcová z pražského studia LOFT – Bomton Brumlovka si odnesla trofej za Pánský komerční účes, cenu za Koloristu roku má Martin Nosál z kadeřnického studia v Hodoníně a Objev roku dostal nováček Bronislav Wolny z Kadeřnického salonu Picasso z Prahy.

V rámci slavnostního večera měli hosté možnost shlédnout i světovou premiéru kolekce Essential Looks jaro/léto 2010, která bude následně představena také v Tokiu, Budapešti, Paříži a v dalších světových metropolích. Pódium patřilo během večera hned několikrát vítězce večera Janě Burdové. Ta kromě přebírání ocenění předvedla skvělou kadeřnickou show, jež patřila k vrcholům programu, stejně jako hudebně pěvecké vystoupení Kateřiny Englichové a Jiřího Korna.

Slavnostní ceremoniál, který inteligentně a vtipně uváděl Jan Budař, se zúčastnila řada známých osobností včetně herečky Aňy Geislerové. Večer, který byl plný skvělých kadeřnických výkonů, sledovalo více než sedm set hostů.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám