Hlavní obsah

Thomas Cook se měl v pátek ženit. Stejnojmenná cestovka mu slíbila překvapení

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Devětadvacetiletý Thomas Cook plánoval svou svatbu dva roky. Datum připadlo na pátek 27. září a budoucí manželé si vybrali Řecko jako vysněnou destinaci. Jelikož se Cook jmenuje stejně jako nejslavnější britská cestovní kancelář, vybrali si právě její služby. Kvůli shodě jmen společnost Thomas Cook přislíbila speciální překvapení. V pondělí však oznámila bankrot.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Slíbili nám překvapení na naši svatbu, ale tohle tedy není to, co jsme čekali,“ uvedl Cook pro agenturu AFP, která o události informovala.

Cook a jeho snoubenka Amelia Binchová utratili za svatbu naplánovanou společností Thomas Cook 10 tisíc liber (zhruba 292 tisíc korun), místo vysněného obřadu v Řecku jim však zbyly oči pro pláč.

„Jsem zničený. Dorazit mělo více než třicet hostů plus rodina, polovina se zasekla doma a neví, co bude. Můj svědek je stále v Anglii. Nikdo tady nic neví,“ uvedl Cook, který se svou nastávající a pár dalšími lidmi odcestoval do Řecka s předstihem.

Místo svatby tak pár čeká na repatriaci stejně jako dalších zhruba 50 tisíc Britů, kteří v Řecku uvázli.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám