Hlavní obsah

Tereza Voříšková odmítla dvacet tisíc za nahotu

Právo, David Zápal
Praha

Talentovaná herečka Tereza Voříšková (21), kterou mohou diváci nově obdivovat v seriálu Znamení koně, je patrně jedním z největších sexsymbolů dneška. Prokázalo se to i ve chvíli, kdy dostala nabídku od časopisu pro pány, aby se pro něj svlékla.

Článek

„Nabízeli mi dvacet tisíc korun. Byla jsem z toho v šoku. Neudělala bych to ani za milióny. Připadalo mi ale sprosté, že vůbec někdo zavolal a dovolil si nabídnout takovou směšnou sumu. Vážím si peněz, dvacet tisíc korun je velká suma, ale zase ne tolik, aby člověk ztratil čest,“ sdělila Právu Voříšková.

Na diváky ve filmech zásadně neútočí nahotou. „Neměla bych problém se svléknout, ale muselo by jít o zásadní roli a musela bych cítit, že bez toho tomu filmu bude něco chybět. A ten pocit jsem dodnes neměla. Doufám, že jednou přijde tak velká a krásná role, že to ráda udělám,“ vysvětluje.

„Režiséři se mě snaží vždy přesvědčit, že už ta chvíle nastala, a já jim vždycky odpovídám, že to ještě potřeba není. Dokonce jsem kvůli tomu odmítla i některé role. Nechci se svlékat zbytečně,“ dodala krásná herečka, která mimo jiné účinkuje také ve Švandově divadle a v Divadle Komedie v Praze.

Reklama

Související témata:

Související články

Tereza Voříšková - rodí se nová hvězda?

Vypadá to, že se zrodila nová hvězda. Točí filmy, hraje v seriálu, tančí, zpívá, chodí do školy. „Zatím to stíhám, ale už se těším, až se všechno trochu...

Jiří Korn hraje ve filmu 2Bobule

Trochu tajemnou a výstřední roli pana Tichého hraje v připravovaném filmu 2Bobule, který je pokračováním úspěšné „nevinné komedie o víně“, Jiří Korn. Zpěvák,...

Výběr článků

Načítám