Hlavní obsah

Michaelu Jílkovou ministr nenachytal

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Moderátorka Michaela Jílková má v pořadu Kotel za úkol znervóznit a vyvést z míry politika, který právě odpovídá na otázky publika. Základem nátlakové metody je upřený pohled do očí a blízký postoj u člověka. Nedávno se stejným způsobem pokusil zvrátit situaci ministr práce a sociálních věcí Zdeněk Škromach. Zkušená kotelnice se však zmást nedala.

Foto: Ministerstvo obrany ČR
Článek

"Pan Škromach to na mě zkoušel, ale nezaskočil mě. Na druhé straně jsem se na něj vůbec nezlobila, protože je to legitimní zbraň. Tuto metodu mám natrénovanou dokonale. Je přece důležité, aby občan dostal odpověď i na dotaz, kterému se politik brání. Pak je to v pořádku a cíl je splněn," uvedla Jílková. 

Ve vaření se pořád zdokonaluje

V soukromí, kam kamery nedohlédnou, se postrach politiků mění v hospodyni. Místo večerních šatů na sebe bere zástěru a vyváří svému sedmiletému synu Kubovi, který Michaelina jídla vyloženě miluje.  

"V kuchyni se neustále zdokonaluji, hledám a učím se nové recepty. Kdybych ovšem vařila pouze podle toho, co Kubovi chutná, měla bych to jednoduché. Dává totiž přednost řízkům a karbanátkům. Další oblíbené jídlo si poručil při oslavách svých narozenin, to chtěl špagety s mletým masem," svěřila se moderátorka.

Jílková už se nemůže dočkat, až o prázdninách se synem jako každoročně vyrazí na moravský venkov.

"Ještě čtyři Kotle a léto je tady. Strašně se těším, až si pořádně odpočinu. Morava má vždy přednost. Táhnou mě tam vzpomínky na dětství. Proto se vracím moc ráda a zřejmě mi to vydrží na celý život," poznamenala Jílková.

Reklama

Související témata:

Související články

Sedmičku bude dočasně moderovat Jílková

TV Nova má vyřešený problém. Nový moderátor pořadu Sedmička je na světě. Až do června ji bude uvádět současná moderátorka Kotle Michaela Jílková. Nahradí...

Výběr článků

Načítám