Hlavní obsah

Tchyně najala záškodníky. Na nevěstu před kostelem vylili červenou barvu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Měl to být jejich nejkrásnější den v životě, ale rodiče ženicha udělali synovi a jeho vyvolené ze svatby peklo. Do poslední chvíle se snažili sňatku zabránit, když si najali záškodníky, aby nevěstu v bílém postříkali během obřadu červenou barvou. A tím to zdaleka neskončilo.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Celý příběh o několika dějstvích začal, když se Alexandra zamilovala do syna zámožné rodiny z města Obregón na severozápadě Mexika. Jeho rodičům se dívka od první chvíle nezamlouvala. Podezřívali ji, že je „zlatokopka“.

Budoucí tchán s tchyní se nejprve odmítali s dívkou „z nižší společenské vrstvy“ vůbec seznámit. Vytrvale se snažili Alexandru od pokračování vztahu s jejich synem odradit. Podle deníku The New York Post jí také vyhrožovali a nakonec se ji pokusili uplatit šekem, jen aby syna opustila.

Marně. Zamilovaný pár odolával, a když ohlásil svatbu, matka partnera předstírala infarkt. Na obřad, stejně tak jako nastávající tchán snoubenky, nepřišla.

Rodiče ženicha nicméně vymysleli záludný plán. Když Alexandra v doprovodu svého otce přicházela ke kostelu a chystala se projít uličkou mezi hosty, postříkali ji dva zaplacení sabotéři červenou barvou, zatímco třetí si to natáčel na mobil.

Pro svatebčany to byl šok, protože tekutina na svítivých šatech i na zemi vypadala jako krev. Pro Alexandru bylo nejhorší, když se podívala do tváře své vyděšené matky. Ta si myslela, že dceři někdo fyzicky ublížil.

Nevěsta se také vylekala, ale zachovala duchapřítomnost. Odběhla se domů převléci a vrátila se ve třpytivých zlatavých šatech, které také sahaly až na zem.

Obřad tak mohl pokračovat podle scénáře - snoubenci si řekli ano, následovaly gratulace a první manželské fotografie. Ale rodiče ženicha nezaháleli. Anonymně zavolali na policii a oznámili, že na svatbě se konzumují drogy.

Strážci pořádku ihned přijeli, aby svatebčany zkontrolovali. Když nic nenašli, odjeli. Ani v tuto chvíli ale tchán s tchyní Alexandry ve svém tažení neustávali.

Před líbánkami schovali synovi pas s vízem a současně se snažili uplatit cestovní kancelář, aby vymyslela něco, co by svatební cestu zhatilo. Také marně. Novomanželé odjeli a v klidu si užívali dalších blahopřání na sociálních sítích.

Někteří gratulanti ale novomanžele varovali. „Ubohá nevěsta a ženich. Doufám, že to všechno vezmou vážně a odstěhují se,“ napsal jeden z nich. „Daleko, daleko,“ přidal se druhý.

Další se netajil obavami, že nová akce ze strany ženichových rodičů by mohla přijít ve chvíli, kdy by Alexandra otěhotněla. „Nepochybuji, že by jí mohli ublížit ještě více,“ napsal.

Překvapení v obřadní síni. Prstýnky přinesl snoubencům tučňák

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám