Hlavní obsah

Taxikář byl zproštěn licence, protože páchnul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ONTARIO

Kanadské úřady odebraly taxikářskou licenci řidiči, který svou živnost provozoval v Ontariu již celých pětatřicet let. Důvodem ke stažení povolení byl jeho nesnesitelný zápach.

Foto: Jana Bečková

Parní vlaky

Článek

Kanadské předpisy vyžadují, aby šoféři dodržovali hygienické zásady, byli vždy umytí a nosili čisté oblečení. Tyto požadavky zřejmě Charles Hollinshead nesplňoval, přestože se dušoval, že se sprchuje denně a každé ráno si bere čisté svršky. 

Páchnou zvířata

Na smrdutého řidiče si v minulosti nikdo z klientů nestěžoval, proto ani úřady jeho zápach nezaznamenaly dříve.

Hollinshead přišel o povolení taxikařit teprve poté, co na policii zažádal o jeho prodloužení. Zdráhavá policie ale obnovení licence neschválila s odůvodněním, že žadatel nepříjemně zapáchá. Sám Charles přiznal, že sám občas cítí pach svých dvaceti koček a dvou psů, které doma chová.

Možná by pomohl parfém

Nespokojený taxikář, který musí živit manželku, ale dostal od úřadu jednu šanci. Pokud vyřeší problém s nelibou vůní, mohl by zákazníky ve svém taxíku opět vozit.

Reklama

Související témata:

Související články

Kočka zabránila loupeži, pes zařezával

Pes manželského páru z Michiganu se teď asi pořádně propadá hanbou. Zatímco v domě řádil zloděj, hlídací chlupáč spokojeně spal. Psích povinností se musela...

Výběr článků

Načítám