Hlavní obsah

Taťána Kuchařová skupuje v cizině luxusní apartmány

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nejkrásnější dívka světa za rok 2006 Taťána Kuchařová (21) okouzlila na vyhlášení Českých lvů v Lucerně svou róbou od Diora. Ale to už měla sbalené kufry na cestu do Monte Carla. „Já totiž neustále balím kufry. Teď odlétám do Monte Carla, kde mě čeká plno práce,“ svěřila se obletovaná kráska, která dorazila na slavnostní večer bez svého přítele, pražského radního Milana Richtera.

Foto: Milan Malíček, Právo

Taťána Kuchařová

Článek

„V Monte Carlu mě čekají módní přehlídky a hodně focení,“ prozradila kráska. O Taťánu Kuchařovou je po celém světě stále mimořádný zájem.

„Cestování po nejrůznějších koutech planety mě pořád velmi baví, ještě mě neomrzelo. Mám také po světě už své apartmány a teď si chci jeden pořídit v New Yorku, protože tam jsem velmi často,“ dodala.

Tajemstvím není ani to, že by se mohla provdat v zahraničí za milionáře. Našlo by se jich už dost.

„Ale já se vždycky ráda vracím do Česka. Tady mám rodiče, v Praze mám přítele a rozhodně se nemíním provdat někam do daleka. Jednou chci mít rodinu právě v Praze,“ nechala se Kuchařová slyšet. Svému příteli Milanu Richterovi je prý Taťána vzorně věrná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám