Hlavní obsah

Tanečník rozmáčkl Libušku Vojtkovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na neobratnost kolegy doplatila tanečnice Libuška Vojtková (28) při zkoušce muzikálu Mona Lisa. Jedna z náročných "zvedaček" jí vynesla nepříjemné zranění - taneční partner Libušku stiskl tak silně, že jí pochroumal žeberní chrupavku.

Článek

"Stalo se to dva dny po premiéře Draculy na zkoušce muzikálu Mona Lisa," přiznala sympatická tanečnice. Od té doby je Vojtková v domácím léčení, kde si pochroumanou žeberní chrupavku hojí a nabírá nové síly.

Na svého kolegu z divadla, který ji na čas vyřadil "z provozu", se Libuška nezlobí, ač první tři dny po zranění vůbec nemohla spát a budila se bolestí. To, co se stalo, mu nejen nezazlívá, ale dokonce spolutanečníka částečně obhajuje: "Tohle byla rozhodně zvedačka z kategorie náročnějších. Desetkrát se vám povede a pak už máte pocit, že ji perfektně zvládáte. Přestanete si dávat tolik pozor a pojedenácté se stane tohle."

:.Tanečnice Libuška Vojtkováfoto: Korzo

Bývalou manželku frontmana skupiny Kabát Pepy Vojtka čeká zhruba ještě týden rekonvalescence a pak se opět postaví na prkna, která znamenají svět. I přes zranění, které Libušce zabránilo na delší dobu zkoušet, o práci v Moně Lise nepřijde.

"Premiéru sice neodtančím, ale přidám se hned, jak to bude možné. Naštěstí jsou v divadle chápaví a navíc, stalo se mi to přímo na zkoušce. Ne proto, že bych někde nerozvážně blbla," svěřila se bývalá paní Vojtková a maminka malého syna Matyáše. "Do práce se už moc těším," zakončila tanečnice optimisticky.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám