Hlavní obsah

Takto vypadá rekordní snídaně světa. Měla neuvěřitelných 7500 kalorií

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud se od muže očekává, že bude odvádět v práci maximální výkon, vydatná snídaně je většinou základním pilířem úspěchu. Jenže Brit Steven Magee z Corby v hrabství Northamptonshire dovedl tuto myšlenku na zcela novou úroveň. Posnídal pro normálního člověka nepředstavitelných 7500 kalorií. To je asi trojnásobek doporučeného průměrného denního příjmu kalorií dospělého muže.

Článek

Pracovník demoliční čety Magee se tak stal držitelem nového světového rekordu. Snědl největší anglickou snídani v historii. Ta měla 7500 kalorií a vážila tři kilogramy. O pozření této ďábelské porce se přitom v podniku Hungry Horse pokoušelo za uplynulých šest let na 60 osob. Jen on uspěl.

Ďábelská snídaně známá jako "The Big One" obsahovala tři párky, tři hovězí burgery, tři smažená vejce, tří velké plátky slaniny, tři kusy černého pudinku, další tři hranaté párky, tři porce fazolí a tři porce hub.

Snídaně se podává s třemi bramborovými vaflemi, třemi bramborovými kornouty, třemi smaženými plackami, třemi porcemi smaženého chleba, třemi skývami chleba a třemi dávkami pečených toustů. Snídani má zadarmo ten, kdo je schopný ji dojíst. Magee je první v historii, kdo nemusel při odchodu sáhnout po peněžence.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám