Hlavní obsah

Svatba v balónu měla pro novomanžele nešťastný konec

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

San Diego

Svou pondělní romantickou svatbu v horkovzdušném balónu si Jonathan Narcisse se svou novomanželkou Kerin představovali asi trochu jinak. Zhruba 20 minut poté, co si řekli své „ano“, je totiž čekalo pořádně tvrdé a neplánované přistání. Všichni účastníci letu z nehody vyvázli bez vážných zranění, informoval televizní kanál CBS8.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Balón s novomanželi při přistání nabouralVideo: Reuters

 
Článek

Podle vyjádření Jonathana Narcisse odnesl vítr balón zhruba kilometr a půl mimo původní kurz. Pilot se pak snažil několikrát přistát na jiném místě, ale nedařilo se mu to. Poryv větru pak údajně rozkýval koš balónu, a proto došlo k nouzovému přistání na zahradě jednoho domu na předměstí San Diega.

Všech 14 pasažérů naštěstí neutrpělo žádná vážná zranění, pouze jeden si stěžoval na mírnou bolest zad a byl převezen do nemocnice Pomerado. Na místo přijeli zástupci amerického Federálního leteckého velení, kteří teď nehodu vyšetřují.

Mnohým by tento nepříjemný zážitek pokazil dojmy z jejich svatby, nikoliv však novomanželům Narcissovým. „Příští rok oslavíme naše výročí seskokem padákem. A pokud bych se někdy ženil znova, tak to bude opět v balónu,“ uvedl Jonathan Narcisse v rozhovoru pro pobočku NBC v Los Angeles.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám