Hlavní obsah

SuperStar Šmajda předvedl na koncertě žhavý striptýz

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Finalista Česko-Slovenské SuperStar Miro Šmajda (21) opět nezklamal. Na koncertě sundal tričko a fanouškům předvedl striptýz. Tričko pak hodil do publika.

Článek

A nejen to. Fanynkám hodil také přívěšky a pásek. Jediné, co si nechal, byly kalhoty. "To už by bylo trošku moc, do trenýrek bych nešel," smál se Šmajda. "Koncert jsem si moc užil. Věřím, že něco takového ještě někdy zažiju," dodal Šmajda, který měl největší podporu náctiletých fanynek. Při jeho vystoupení řada z nich kolabovala. 

Pražská O2 Arena byla na koncertě všech dvanácti finalistů Česko-Slovenské SuperStar slušně zaplněna. Všichni čekali na své idoly. Jako poslední do haly dorazil Martin Chodúr, který jel z vystoupení v Brně. 

O Martina Chodůra, vítěze SuperStar, bylo postaráno jako o zahraniční hvězdu. Protože je velkým fanouškem Toma Jonese, pořadatelská agentura mu poskytla stejný servis a luxus. Narozdíl od ostatních finalistů, kteří se mačkali společně ve dvou šatnách, Chodůr měl zázemí sám pro sebe.

Na koncert dorazil v luxusní limuzíně a v šatně ho čekali opravdové lahůdky, na kterých si pochutnával na svém pražském koncertě právě Tom Jones. Přichystané měl grilované obří krevety, carpaccio, ovoce i červené a bílé víno. 

Po koncertě si finalisté žádný společný večírek neuspořádali. Rozjeli se do svých domovů. 

Reklama

Výběr článků

Načítám