Hlavní obsah

Stoneová adoptovala babičku s dědečkem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká herečka Sharon Stoneová si pořídila prarodiče. Opatřila si je obdobným způsobem, jakým přišla ke svému tříletému synkovi Roanovi, a jednoduše je adoptovala.

Foto: Lucie Balcarová, Město Bohumín
Článek

Sharon poznala starší manželský pár při návštěvě nadace, která se podílí na boji proti AIDS. Jejími zakladateli jsou právě sympatičtí Elieen a Neil Mitzmanovi z New Yorku, kteří si ihned získali hereččiny sympatie a padli jí do oka.

Manželé, kteří spolu žijí již 45 let, v 70. letech rovněž adoptovali dvě dcery, které jsou však již po smrti. Server Ananova uvádí, že jedna zemřela při autonehodě, druhá podlehla zákeřné nemoci AIDS. Mitzmanovi, kteří se nedočkali vnoučat, proto s radostí uvítali nápad Stoneové stát se jejími náhradními prarodiči. 

"Tráví svůj čas jak se mnou, tak s mými rodiči," uvedla herečka pro magazín Hello ! "Jezdí s námi na dovolenou. Jsou jako mí praví prarodiče - když jim delší dobu nezavolám, stěžují si, že jim skoro nikdy netelefonuji," dodala spokojená Stoneová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám