Hlavní obsah

Štěpánová se chystá na svatbu do Anglie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Moderátorka a herečka Bára Štěpánová se chystá na svatbu do Anglie. V září tam pojede na veselku svých přátel. Už ví, že podle tamějších zvyklostí si pro slavnou příležitost musí pořídit klobouk, rukavičky a decentní kostýmek. Zároveň však stále dumá nad darem.

Článek

"Zatím netuším, jaký svatební dar povezu. Zřejmě vyberu nějaký umělecký předmět a patrně to bude obraz," svěřila se Štěpánová.

Bára moderuje televizní pořad Trní, kde hovoří s homosexuály, lesbičkami či mileneckými trojlístky. Tvrdí, že ji mnohé ze života těchto lidí sice udivilo, ovšem zatím se nikomu nepodařilo dokonale ji rozhodit. "Šokovaná jsem ze svých hostů ještě nikdy nebyla. Musím ovšem přiznat, že některé věci mě velmi udivily," připustila.

"Například když transexuál, původně šťastně ženatý muž, prozradil manželce až po dvaceti letech, že se cítí  být ženou. Dal se rozvést a podstoupil změnu pohlaví. Nebo bylo velmi zajímavé poslouchat, když jedna z žen hovořila o svém soužití se dvěma muži. Žijí společně, s oběma má děti a zřejmě jsou všichni šťastní."

"Tehdy jsem divákům na rozloučenou řekla, že by se mi podobný svazek líbil taky. Byla to ovšem samozřejmě nadsázka," uzavřela Bára.

Reklama

Související témata:

Související články

Báře Štěpánové po pivu prsa nenarostla

Herečka a moderátorka Bára Štěpánová, která si hlídá váhu, na slavnostech piva neodolala a ochutnala špekové knedlíčky, vepřové se zelím a další speciality....

Dcera Báry Štěpánové miluje ruštinu

Osobitým smyslem pro humor oplývala Bára Štěpánová i v dobách komunistického režimu, kdy spolu se svými přáteli založila Společnost za veselejší současnost....

Báru Štěpánovou vaření nebaví

Bára Štěpánová narozdíl od svého přítele Mirka Barabáše miluje mořské plody a různé asijské speciality. Nicméně sama je amatérskou kuchařkou, práce u plotny...

Výběr článků

Načítám