Hlavní obsah

Šťastné telátko se narodilo s ojedinělým zbarvením. Farmáři nic podobného neviděli

Na farmě v Austrálii se narodilo tele s naprosto ojedinělým vybarvením. Skvrny na jeho boku totiž tvoří téměř dokonalého smajlíka. A ačkoliv žije na velkofarmě, dostane se mu speciálního zacházení.

Telátko má na boku skvrny ve tvaru smajlíkaVideo: Reuters

 
Článek

Megan a Barry Costerovi z farmy na jihozápadě Austrálie nemohli uvěřit svým očím, když se zhruba před měsícem na jejich farmě na jihozápadě Austrálie narodilo telátko s přesně vykresleným smajlíkem.

„Viděli jsme několik sedmiček nebo srdíček, ale něco takového ještě nikdy,“ řekla Megan Costerová. Nejprve si dokonce myslela, že to má na svědomí některý ze zaměstnanců. Costerovi totiž farmaří ve velkém a jejich stádo má něco kolem 700 kusů.

Telátko tady nemohlo dostat jiné jméno než Happy. Navíc se ani nezařadí do běžného chovu a bude vlastně domácím mazlíčkem. Ostatně ihned projevila zájem řada lidí, kteří si malou kravku chtěli vzít domů na spásání zahrady.

Podle agentury Reuters však nakonec šťastné tele získala společnost Farm World, která ho bude používat jako maskota na různých zemědělských akcích. Výtěžek z prodeje pak putoval do místní nemocnice.

Američanka se procházela na Rudém náměstí s teletem, skončila za mřížemi

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám