Hlavní obsah

Stařenka byla zaklíněna dva dny pod autem, hledala klíče

GREENDALE, USA

Stařenka nemohla najít klíče od auta a jelikož dospěla k názoru, že jí zapadly pod auto, vlezla si pod něj. Zůstala zaklíněná pod osou automobilu po celé dva dny, dokud si pošťák nevšiml toho, že se u jejích dveří začaly hromadit dopisy a upozornil policii.

Foto: Profimedia.cz

Klíče od auta málem zavinily tragédii.

Článek

Paní Betty Borowská z předměstí Milwaukee, Greendale v USA, byla nalezena v úterý a byla převezena do nemocnice, kde zůstala na jednotce intenzivní péče do pátku. Přes víkend nejsou o jejím zdravotním stavu žádné zprávy.

Paní Borowská, která žije sama, zůstala ležet pod autem, když se snažila najít zapadlé klíče. Hlavu jí zřejmě přimáčkla osa automobilu, uvedl náčelník policie v Greendale, Rob Dam. „Musela tam vlézt hlavou napřed,“ doplnil, „byla tam opravdu pevně zaklíněná.“

Pošťák, který pravidelně nosí paní Borowské poštu, si při úterní donášce všiml, že dopisy z předchozího dne jsou stále ve schránce. Zkoušel zvonit a když zůstal bez odpovědi, zeptal se sousedů, zda paní Borowskou v poslední době viděli. Společně pak zavolali policii.

Přivolaní hasiči pak museli nadzvednout auto pomocí heveru a vyprostit starou paní, která byla dehydrovaná a zmatená. Lékaři nemohou vyloučit, že během doby, kdy byla uvězněna pod autem, u ní došlo k malému infarktu. Nicméně se zdá, že se zotavuje.

Klíče, kvůli kterým pod auto lezla, byly zastrčené v zámku ve dveřích od auta.

Reklama

Výběr článků

Načítám