Hlavní obsah

Stanislav Hložek dostal k padesátinám vnuka

– PRAHA
Novinky, Korzo

Kromě toho, že Stanislav Hložek, který v osmdesátých letech proslul s Petrem Kotvaldem díky písni Holky z naší školky, oslavil padesátiny, stal se také dědečkem. Zároveň pokřtil nové cédéčko Holky z naší školky po dvaceti letech.

Foto: Alena Lochmannová

Domov pro seniory v Mariánských Lázních získá ještě letos od kraje další peníze na provoz

Článek

"Nemohu uvěřit, jak ten čas letí, že mám za sebou půl století. Však už také mám tři syny a k narozeninám jsem jako dárek od jednoho z nich dostal vnoučka a stal se dědečkem. To je k mému jubileu ten nejkrásnější dárek," svěřil se Hložek.

"A pak mám také radost z nového cédéčka. Ty holky z naší školky jsou sice o dvacet let starší, ale já mám pocit, že i když jsem se stal dědkem, jsem pořád mladý. Zvlášť když vystupuji na koncertech, tak se mi zdá, že mě lidé vnímají stále jako mladíka." 

Tělo někdy bolí

Fakt, že se cítí být stále mladíkem, dokázal i na narozeninové oslavě, když s Petrem Kotvaldem zazpíval svůj největší hit. Mnohé z přítomných dam se roztančily a při krásném ohňostroji se některé z nich dokonce rozplakaly. Jubilant však neuronil ani slzu. Místo toho na jevišti řádil.

"Snažím se i při té padesátce být jako tehdy před lety rozpustilým mladíkem, který se narodil jen proto, aby byl šťastný. Život je ale složitější. Dokonce bych se mohl přiznat, že mě všechno v těle bolí. Ale nepřiznám se," se šibalským úsměvem řekl Hložek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám