Hlavní obsah

Stallone při natáčení Rockyho dostal nakládačku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Americký herec Sylvester Stallone poodhalil zákulisí natáčení snímku Rocky IV. a přiznal, že při jedné ze scén málem přišel o život. Kolega Dolph Lundgren ho totiž na vlastní přání zbil tak, že Stallone věřil, že nepřežije. Ve středu o tom informoval server Contact Music.

Článek

Když Sylvester Stallone nastupoval do ringu, věřil, že je dalece silnější než švédský kolega, o jeho síle neměl ani tušení a nenapadlo ho, že by ho vůbec někdo mohl přemoci. Záhy však poznal, že se mýlil.

"Přistoupil jsem k Dolphu Lundgrenovi a řekl jsem mu - tohle uděláš, sice vím, že jsme to zkoušeli, ale na to zapomeň. Chci, abys mě už během prvních třiceti vteřin pokořil," vyprávěl svůj zážitek Stallone. Lundgren to vzal doslova a Stallone se probral až v nemocnici.

"Byl jsem na jednotce intenzívní péče, v nose  jsem měl trubičku, kolem mě chodily sestřičky a ptaly se mě - můžeme pro vás něco udělat?" dodal americký herec.

Související témata:

Související články

Stalloneho vyslechla FBI

Hrdina akčních filmů Sylvester Stallone se možná stal další obětí nezákonného telefonního odposlechu, jehož prostřednictvím detektiv Anthony Pellicano slídil...

Stallone by si zahrál Ramba

Hollywoodský herec Sylvester Stallone (57) uvažuje, že se ještě jednou představil na plátně v roli neohroženého válečného veterána Ramba. "Na Rockyho už jsem...

Výběr článků

Načítám