Hlavní obsah

Stallone a Schwarzenegger si spolu možná zahrají v bollywoodské řežbě

Novinky, jky, Novinky, Daily Telegraph

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Sylvester Stallone si zahraje v indické akční řežbě a Arnold Schwarzenegger ho bude dost možná následovat. Stallone si ve filmu střihne jen velmi drobnou roli. V chystaném snímku, který ponese název Kambakht Ishq, bude hrát hlavní roli indická filmová hvězda Akshay Kumar. Filmaři oslovili i Arnolda Schwarzeneggera. Bylo by to poprvé, co by si tito dva herci zahráli bok po boku.

Článek

Snímek Kambakht Ishq by měl být prvním výsledkem spolupráce Hollywoodu a Bollywoodu, která byla letos oznámena na filmovém festivalu v Cannes. Natáčet se bude v ateliérech Universal Studios v Los Angeles.

Hlavní role se ujme bohatě obsazovaný herec Akshay Kumar, Stallone si ve snímku zahraje sám sebe stejně jako několik dalších celebrit. Ve snímku se tak na několik momentů objeví možná i Arnold Schwarzenegger či herečka Denise Richardsová (Hvězdná pěchota). Není vyloučené, že se ve snímku na krátko mihnou i zpěvačky Shakira a Beyoncé.

"Malé roli se Arnie nebrání"

"Vzhledem k tomu, že se bude Kambakht Ishq natáčet v Hollywoodu, je logické obsadit ve snímku mainstreamové americké hvězdy. Je to jeden z mých nejambicióznějších počinů, a tak chci využít všechny možnosti, jak z něj dostat co nejvíce," uvedl producent Sajid Nadiadwala. Producent dále potvrdil, že Stallone ve snímku opravdu vystoupí.

Stallone ve svých 61 letech pracuje na comebacku pokračováními ke snímkům Rocky a Rambo. Šedesátiletý Schwarzenegger pověsil svou hereckou kariéru na hřebík v ten moment, kdy se stal guvernérem státu Kalifornie. Nějaké malé roličce se ale prý tak úplně nevyhýbá. Zcela jistě se objeví i v chystaném snímku Bruno od baviče Sachy Barona Cohena, který je v ČR známý zejména díky postavě Borata.

Reklama

Výběr článků

Načítám