Hlavní obsah

Stádo krav pomohlo policistům chytit podezřelou na útěku

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nečekaný závěr měla policejní honička se dvěma kriminálnicemi v noci z neděle na pondělí na Floridě. Jedna z podezřelých totiž opustila vůz a chtěla policistům zmizet pěšky. Rozhodně ale nečekala, že narazí na stádo krav, které její přítomnost ponesou značně nelibě.

BEZ KOMENTÁŘE: Krávy pomohly dopadnout podezřelouVideo: Pio Seminole Sheriff

 
Článek

Honičku, ve které policisté z úřadu Sanfordského šerifa pronásledovali dvojici osob v kradeném SUV, zachytily kamery na helikoptéře policejního oddělení v okrese Seminole, která svým kolegům asistovala.

Šestačtyřicetiletá Jamie Youngová, která seděla za volantem, nezvládla řízení a vůz skončil v křoví u silnice. Zatímco její spolujezdkyně na místě počkala na zatčení, Jamie pokračovala v útěku pěšky.

Netušila však, že vběhne přímo ke stádu krav, které přítomnost cizího člověka notně zneklidnila. Stádo začalo Jamie pronásledovat. „Velká skupina krav ji sleduje, je lépe vidět,“ okomentoval to jeden z posádky vrtulníku.

Ženu krávy vytlačily až na okraj pastvy, kde si pro ni po chvíli došli policisté se psy. Díky hlasitě pohybujícímu se stádu věděli přesně, kde Jamie hledat. Obě ženy byly zatčeny a obviněny z držení drog, krádeže, odporování zatčení a nedovoleného vstupu na cizí pozemek.

Reklama

Výběr článků

Načítám