Hlavní obsah

Spletl si maketu krokodýla s živým predátorem. Místo dokonalé selfie bojoval o život

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až takřka neuvěřitelný případ se odehrál v zábavním parku na Filipínách, kde si turista spletl živého krokodýla s plastovou maketou a vlezl za ním do bazénu. Zvíře vzápětí bránilo svoje teritorium a muž skončil s vážnými zraněními v nemocnici.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Turista se dopustil osudové chyby, živého krokodýla si spletl s plastovou atrapouVideo: Newsflare, AP

 
Článek

K incidentu došlo v první polovině listopadu v zábavním parku Amaya View. Osmašedesátiletý Nehemias Chipada se rozhodl, že si během narozeninové oslavy pořídí selfie s nehybným krokodýlem.

Jakmile ale překonal bezpečnostní zábrany a dostal se až do bezprostřední blízkosti zvířete, krokodýl „ožil“ a na překvapeného muže zaútočil. Chipada se díky obrovskému štěstí po chvíli dokázal ze spárů krokodýla dostat, ale utrpěl vážná zranění nohy.

Foto: Profimedia.cz

Na místě mu pomohli svědci události.

Se zraněnou končetinou byl okamžitě převezen do nemocnice, kde podstoupil operaci. Utrpěl několik zlomenin včetně rozdrcené kosti v levé ruce. Kromě toho také tržné rány, které lékaři zašili množstvím stehů. V jedné z ran dokonce zůstal třícentimetrový zub.

Rodina zraněného muže se následně rozhodla hledat problém na straně zábavního parku. „Nebyly tam žádné cedule, které by nás varovaly, abychom do výběhu nevstupovali. Kdyby tam nějaké byly, nenapadlo by nás tam vstupovat,” uvedla dcera zraněného muže.

Vedení zábavního parku nakonec souhlasilo s tím, že uhradí náklady za ošetření zraněného muže, ale zároveň odmítlo, že by výběh nebyl dostatečně zabezpečený. „Jsou tam cedule a naši průvodci neustále upozorňují návštěvníky, aby do výběhů nevstupovali,” uvedl zábavní park v prohlášení.

Foto: Profimedia.cz

Osmašedesátiletý muž skončil s vážným zraněním v nemocnici.

„Zrovna jsem se rozhlížel okolo, když se to stalo. Slyšel jsem, jak lidé křičí o pomoc, a viděl krokodýla, jak se sápe po muži ve výběhu. Vypadalo to, že mu ukousne ruku. Chtěl jsem pomoci, ale opravdu nemám žádné zkušenosti s tím, jak se vypořádat s krokodýlem,” uvedl svědek události Rogelio Pamisa Antiga.

Reklama

Výběr článků

Načítám