Hlavní obsah

Spice Girls znají zbraně proti tloustnutí

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Geri Halliwellová a Emma Buntonová, bývalé členky skupiny Spice Girls, se na okamžik vžily do rolí rádkyň a prostřednictvím listu Daily Mirror se pokusily poučit čtenářky, jak o Vánocích nepřibrat jediný nechtěný gram.

Foto: Václava Simeonová
Článek

Geri a Emma prý samy nejlépe vědí, jak zabojovat proti následkům přejídání v období Vánoc a oslav konce roku.

Někdejší vášnivá vyznavačka jógy Geri Halliwellová má pro boj s novými nehezkými tukovými pneumatikami jednoduchý recept. Stačí se prý naložit do vany s horkou vodou a následně se osprchovat ledově chladnou vodou. "Pro tělo je to naprosto fantastické," svěřila se listu Daily Mirror.

Emma raději trápí tělo pohybem

"Baby Spice" Emma Buntonová dává přednost fyzické aktivitě. Pravý zázrak podle ní údajně dokáže dvacet tzv. sedolehů, které je nutno zkombinovat s krátkým, ale intenzívním během.

Emma se svěřila, že pak její bříško vypadá "jako letištní ranvej", je pevné a bez špeků. Ženám pak prý nic nebrání v nošení přiléhavého oblečení.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Bojíte se povánočních kilogramů?

Anketa

Bojíte se povánočních kilogramů?
Ano
56,3 %
Ne
43,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 442 čtenářů.

Reklama

Související články

Spice Girls spolu opět zazpívají

Dívčí skupina Spice Girls, která se před pár lety rozpadla, by měla posluchačům nabídnout velkolepý návrat. Dívky by se měly znovu sejít u příležitosti uvedení...

Výběr článků

Načítám