Hlavní obsah

Spearsová si v hotelu užívala s Farrellem

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zpěvačka Britney Spearsová se spustila s hercem Colinem Farrellem. Milostné zajiskření mezi oběma celebritami neuniklo zrakům několika svědků, kteří asistovali jejich výměně vášnivých polibků. Kromě toho prý spolu občas dovádějí v hotelovém apartmánu v Los Angeles.

Foto: Denisa Ižová
Článek

Fotografové již přibližně před rokem přistihli Spearsovou, jak se muchluje s Farrellem na premiéře jeho filmu The Recruit. Od té doby se prý příležitostně stýkají.

Je to jen bezvýznamný flirt

"Občas, když je Colin v Los Angeles a zrovna netočí video nebo nemá nic na práci, tráví společně s Britney dlouhé hodiny v luxusním apartmá v hotelu Beverly Hills, kde bývá zpěvačka ubytovaná," prozradil americkému magazínu US Weekly zdroj blízký Spearsové.

Přesto jsou přátelé z hercova okolí přesvědčeni, že jejich románek nemůže přerůst ve skutečný vztah.

"Je sice hodně na ženské, ale nechce se vázat. Navíc ví, že ona je hodně mladá. Je to určitě jen krátký románek. Colin je na tohle hodně opatrný. Dává si pozor, aby se na něj Britney příliš neupnula," domnívá se hercův přítel.

Reklama

Související témata:

Související články

Colin Farrell zakopnul a zlomil si nohu

Herec Colin Farrell, miláček zejména dámské části diváckého osazenstva, se o víkendu zranil a zlomil si nohu. V pondělí to oznámila jeho manažerka Susan...

Colin Farrell nesvádí mladé dívčiny

Přestože je Colin Farrell, který ztělesnil hlavní roli ve velkofilmu Alexander, pověstný svou náklonnost k příslušnicím slabšího pohlaví, mladé maso u něj nemá...

Výběr článků

Načítám