Hlavní obsah

Britney Spearsovou opustil milenec

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Záhady, které v poslední době provázely nepochopitelné jednání popové královny Britney Spearsové, jsou najednou zcela průzračné. Do maminčiny náruče v Louisianě ji nevehnalo nic jiného než zklamání v lásce.

Foto: Josef Zajíc

Ostravský chachar 2013: Část tratě v Bělském lese.

Článek

Její přítel, tanečník Columbus Short, se totiž vrátil ke své těhotné manželce Brandi. Britney se s tím nedokáže smířit. "Prožívá kruté časy," tvrdí její dobří známí. "Hledá útěchu v alkoholu, ale tím ještě všechno zhoršuje."

Zpěvačka ruší svá představení

Zpěvaččině pověsti rozhodně neprospívá, že jako na běžícím pásu odříkává jeden koncert za druhým a odvolává účast na akcích, které by naopak měly posílit její prestiž.

Edinburští pořadatele vyhlášení cen MTV Europe Music Awards, kteří nelitovali finančních nákladů, aby pro ni a její hvězdné kolegyně například přebudovali toalety tak, aby vyhovovaly všem jejich rozmarům, přišli zkrátka. Britney se prostě nedostavila.

Odmítá fanoušky

Na její "blbou náladu" doplácejí bohužel i ti, kteří se jí dvoří. Tvrdí to alespoň jedna ze zaměstnankyň z řetězce rychlého občerstvení, u jejíhož okénka se populární diva zastavila s mladší sestrou Jamie Lynn. "Nemilosrdně odehnala dva malé kluky, kteří si troufli poprosit ji o autogram. Přitom právě oni patří k těm, kteří si hlavně kupují její nahrávky."

Zlomené srdce sice bolí, ale pálit za sebou mosty by si Britney měla rozmyslet. Šanci jí skýtá nadcházejících osm plánovaných koncertů. Zda je také zruší, zůstává zatím ve hvězdách.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová bere pilulky na hubnutí

Populární zpěvačky se předhánějí v dávání špatného příkladu svým mladičkým obdivovatelkám. Krátce poté, co se provalilo, že se Beyonce Knowlesová živí pouhými...

Výběr článků

Načítám