Hlavní obsah

Sparťanští fotbalisté hráli s fandy fotbalový turnaj

Novinky, jky, Novinky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Kdo by ovšem očekával, že hrálo osmero sparťanských fotbalistů s osmi vylosovanými fanoušky turnaj na zeleném pažitu, mýlil by se. Šestnáct mužů usedlo za herní konzole X-BOX 360 či PS2 a systémem tradičního pavouka si zahráli o titul největšího pařmena. Přestože se o fotbalistech říká, jak na soustředeních stále hrají, až na výjimku to nepotvrdili.

Článek

Osmero sparťanských fotbalistu se vydalo hájit čest železné Sparty na turnaji v počítačové simulaci FIFA proti svým fanouškům. Grigar, Petržela, Kadlec, Sylvestre, Hušek, Limberský, Zabavník, Kozáčik. Uhodnete kolik z nich prošlo přes nástrahy prvního vyřazovacího kola? Ačkoliv se to zdá neuvěřitelné, tak pouze jeden - Michal Kadlec.

Michal Kadlec jasně ukázal, že je jedním z největších pařanů současného kádru Sparty a probojoval se až do samotného finále, kde podlehl jednomu z fandů, který vyhrál cestu autobusem do Leverkusenu + vstup na zápas Leverkusen - Sparta pro dvě osoby. Spoluhráči si dělali z Kadlece srandu, že jestli to vyhraje, tak zatímco oni poletí letadlem, tak on pojede autobusem a pak si posedí na tribuně.

Takto vypadal pomyslný pavouk turnaje. Foto: Novinky/Jakub Kynčl

"Jo, na soustředěních hrajeme docela dost, vždycky když je čas. Bereme tam s sebou hlavně sporty a nějaké mlátičky. Já patřím k těm, kteří hrajou víc - sporty a sem tam nějaká střílečka, to je moje," řekl Novinkám Michal Kadlec, který jako jediný dobře reprezentoval sparťanský celek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám