Hlavní obsah

Snubní prsten ztracený v moři našli navlečený na rybě

Když Nathan Reeves ztratil v lednu prsten v moři u ostrova Norfolk východně od Austrálie, ani on ani jeho manželka netušili, že by ho ještě někdy mohli spatřit. To se však změnilo tento týden. Při šnorchlování ho viděla Susan Priorová. Má to však jeden háček: prsten byl navlečen na rybě, kterou ještě zbývá chytit.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Veškeré naděje manželů ze Sydney na nalezení prstenu vzaly za své, dokud Susan Priorová neuveřejnila fotografie ryby zapasované do prstenu na sociálních sítích. Jak Priorová uvedla pro australskou mutaci deníku Daily Mail, vidět rybu uvízlou v pevném kovovém prstenu bylo skličující.

„Ryba zatím vypadá OK, ale jak bude růst, prsten se jí bude zařezávat do těla,“ uvedla žena. „Prsten může být odstraněn jedině tak, že se ryba chytne a kroužek z ní jemně stáhne,“ dodala Priorová.

O ztracený prsten měla větší strach Suzie Quintalová, manželka nešťastného muže, který si se šperkem skočil do vody. „Vždycky mu říkám, aby si ho sundal, než si jde zaplavat. Ztratil ho den před naším druhým výročím,“ uvedla Quintalová.

Dodala, že, když se páru nepodařilo prsten najít, jejich přátelé vytvořili pátrací skupinu s detektory a pročesávali pláže. Vše ale bylo marné. Teď ale páru svitla naděje. „Přátele na ostrově jsou si celkem jistí, že by mohli rybu chytit,“ uvedla Quintalová. Pátrací tým odložil detektory, vyzbrojil se lodí se skleněným dnem a sítěmi.

Čí je to prsten? ptala se policie. Sauronův, odpověděl internet

Koktejl

Manželé se v nejbližší době na ostrov Norfolk vrátit nemohou. Dychtivě alespoň očekávají výsledek lovu na rybku s prstenem. Tedy zejména manželka. „Mého manžela to nijak neznepokojuje, nechápe, proč je kolem toho takový humbuk. Já se prostě bojím o tu chudinku rybičku,“ uzavřela Quintalová.

Reklama

Výběr článků

Načítám