Hlavní obsah

Slepému psovi vrátili zrak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MELBOURNE

Rodina z Melbourne zaplatila oční klinice v přepočtu 90 tisíc korun za to, aby lékaři vrátili zrak téměř slepému psovi, který byl nalezen v diabetickém šoku. Podle serveru Ananova tak chlupáč zřejmě unikl smrti.

Článek

Kaye Stevensonová sama v minulosti podstoupila laserovou operaci očí. Proto ji napadlo, že by stejný zákrok mohl být proveden i ubohému zvířeti. Obdobnou léčebnou metodou lékaři čtyřnohému miláčkovi odstranili šedý zákal oční čočky.

"Vím velmi dobře, jak mnohem lépe jsem se po oční laserové operaci cítila," řekla Kaye. "Bylo to, jako bych v očích měla ostré řezavé kamínky. Všechno jsem viděla hodně rozmazaně, než mi to odstranili."

Stevensonovi původně chtěli zatoulaného psa jen vyléčit, ale nyní si to rozmysleli. Nový člen domácnosti dostal jméno Tess a v budoucnu zůstane s nimi v rodinném domě. Prohlásili, že by pro něj udělali cokoliv, klidně by se třeba zadlužili.

Reklama

Související témata:

Související články

Zatoulaný pes zachránil padající dítě

Čtyřletá holčička Livia Ungureanu, která nedopatřením vypadla z balkónu ve třetím patře domu, přežila díky zatoulanému psovi, na jehož hřbet dopadla. Informaci...

Dostal pokutu za neupoutaného psa v autě

Německý řidič dostal pokutu za to, že v autě vezl psa, jemuž nenasadil bezpečnostní pás. Čtyřnohý miláček Bobbie v klidu odpočíval na zadním sedadle, když...

Výběr článků

Načítám